Auto-tune är så jäkla roligt!

Jag har postat två auto-tune låtar här tidigare för någon månad sedan, det handlar om remixer av bla nyhetsinslag eller vanliga videos som folk laddat upp på nätet. Ni har säkert sett mommy and daddy song, backin-up sången med den galna tanten osv. Det finns ytterligare en rätt rolig remix på nätet. Det handlar om att en våldtäktsman som tar sig in i hus i Alabamas slum. Inte något roligt men brorsan till ett av offren har en speciell stil som de här snubbarna som gjorde tidigare remixer gjort en låt av. Enough said, enjoy!

Nyhetsinlaget;




Remixen;




Som avslutning finns en rolig bild..


(hämtad via)

En ledig tisdag

Ville bara säga till er som inte har facebook att jag och Theo har en sk fulblogg där vi ja, lägger upp fula klipp på oss själva. Vi tycker det är lite småkul men det mesta är egentligen väldigt tråkiga saker, men lite småkul om man vil lse hur vi beter oss! :) klicka här --> Bloggen!

Annars är det bra, varit ledig idag och inte gjort så mycket alls haha! Men har gjort klart lite frågor inför morgondagens seminarium om dramat Medea av Euripides och dessutom tagit reda på att jag kommer bli behörig till Språkvetarprogrammet nästa höst på spanskakursen jag sökt till våren :) Det jobbiga ligger i att om jag bara kommer läsa den kursen, som är på halvfart, kommer det bli tajt om pengar.. vilket betyder att jag helt enkelt får snåla lite nu för att spara in lite cash i värsta fall!

Hade tänkt dra ut en sväng ikväll men får se om det blir så, Milan möter ju Real Madrid så åker till några i laget och ser matchen, sen får vi se om man beger sig ut :)

Nej nu ska jag ut i kylan och regnet.. huva!

Saturday

Nej det blev ingen reklamfilm idag, de hade valt att gå vidare med de som var på förra castingen.
Inte heller blev det något med UNT24, de valde att följa två andra studenter som var varandras motpoler.
Men jag är inte bitter!

Var ute igår på Wermlands och höll på att få gå hem utan min rock!
Lämnade in nummerlappen, tio minuter senare hade de fortfarande inte kommit med den, jag får gå upp och leta, ingen jacka, de ska kompensera mig för taxi hem, får tvåhundra plus att jag ska maila deras 3q(tredjekurator) så får jag ersättning för jackan.. men när jag precis går ut kommer de och säger att de trodde sig hittat min jacka, vilket stämde. En jäkla tur helt enkelt!

Idag blir det att laga lite bättre mat än vad jag käkat de senaste dagarna, pizza, kebab, nudlar och så pizzabuffé till lunch idag med Rebecka haha. Det blir currykorvgryta med ris, inte hittat några vitlökskroketter ännu :(

Borde plugga också men inte en lördag fan, det blir imorrn hela dagen, inlämningsuppgift till måndag :P
Sökte spanska till nästa termin, får se om jag kan kombinera den med programmet annars så hoppar jag av till nästa termin och läser endast spanska, får spara lite cash då så jag har o ta av för det blir nog inte att jag kan ta fullt studielån då det är halvfart.. Men jag behöver läsa det för att komma in på Språkvetarprogrammet nästa höst :) Och kommer jag inte in på den så blir det komvux vid sidan av fortsättningskursen på antik B isåna fall!

Nu ville Theo få spö i FIFA igen. blä börjar få ont i tummarna, kan ha med att jag hjälpte alex flytta från märsta till upplands väsby igår också :P
Hörs då!

Zlatan plugg, plugg och så en casting på detta!

Ja nu vankas det fotboll, ska bli riktigt kul att se om vi kan störa Holland :)
Tror faktiskt vi kan överraska! Blir ett par kalla till dessutom :)

Sitter och har gjort grupparbete precis, fan vi är riktigt sent ute den här gången! Ska skicka in det imorrn och då ska vi samlas och sammanställa det i punktform som ska kopieras och delas ut till alla i klassen.
Handlar om kvinnans roll under de mörka århundradena och den arkaiska periodens grekland.
Sedan har vi en uppgift til lseminariet imorrn också men den hinner jag fan inte, dåligt martin! Jag får ögna(också ett ord jag använder ofta) igenom kapitlena imorrn bitti!

De ringde från ett företag som heter Roi Division och ville jag skulle komma på casting på lördag för Poker-Idol(nej jag ska inte spela, utan det är reklam haha :P). Ska bli kul, vore nice om man fick det, lite extracash i fickan!

Håller på och startar en ny blogg för mig och Theo, vi ska filma allt möjligt skit som vi hittar på här i Uppsala och lägga upp, där kommer man få se hur störda och fula vi egentligen är haha :D
Kommer länka till den bloggen sen när den är klar :)

Nej nu åker "sommaren vi aldrig glömmer" - tröjan på! Heja Sverige!

Lagfest

Det vankades match på nya konstgräset i Gottsunda, det där nya gräset med gröna gummikulor ist för svarta.
Old Boys vs Young Guns kan man säga. Fast med lite skador på oss unga under matchens gång och undertecknad fick hoppa in i mål andra halvlek pga sträckning så var det inte så mycket krut i oss.

Kvällen var desto roligare med käk på kubansk restaurang och livemusik. Det höll tal och coach nisse avtackades efter 7 år som tränare, plus priser till årets skyttekung osv.

Större delen av skaran drog vidare till O'learys, jag drog i mig min fjärde öl för kvällen(tror jag) innan det stängde tolv och sex tappra tog sig till Flustret för lite vimmel. Var väldigt kul o festa med veteranerna där förutom att de mest hängde på skräcködlegolvet och knuffade runt mig åt kvinnor jag absolut inte ville vara i närheten av haha.
Jag och Linus, vilka var de enda under 35 tror jag drog iväg lite själva iaf och kollade läget, det va helt okej i övrigt. Som Harrys i Linköping, fast lite bättre :D

Idag har jag varit fruktansvärt okreativ. Jag somnade halvsittandes i sängen med datan i knät, vaknade 07.00, var arg över detta, stängde av och somnade om på riktigt, väcks runt 1030 av Theo som är på väg till jobbet för att jag ska föra över lite pengar så han kan köpa sin lunch(det där med att spara o snåla kan inte han) och resten av dagen har jag i stort sett nördat tvspel bara för att nu har jag tid för det och ingen som helst lust för någonting annat.
Ja jo nu är jag ju grymt hungrig, men nu lagar Peter mat därute och jag får helt enkelt vänta tills han är klar. Matoset gör det inte lättare för mig heller..

Resten av dagen då? Hm, jag kaaaanske läser lite i nån av kursböckerna så jag känner att jag gjort ngn nytta iaf.. sen vettefan, film kanske! Nej nu blire käk. Hörs då!

Norwegian Recycling

Nej det handlar inte om nya sätt att återvinna utan jag kom över en grymt bra mashup av en massa olika låtar och känner att jag vill dela med mig av den. Tycker den är grymt cool och helt okej melodi de satt ihop :)



För övrigt vill jag tipsa alla om en jättebra serie som heter Spartacus och ja, är ni inga historiefreaks så handlar det om Gladiatorn Spartacus som ledde det stora slavupproret 73 f.Kr.
Har inte hört något om det visas i Sverige ännu men håll ögonen öppna ni som inte ser det på nätet ;)

Imorgon är jag ledig, därav detta sena inlägg. Då vankas det tacos woohoo! :)
Få se om det blir någon utgång på kvällen, lutar åt det:)
Lördag är det match, unga mot gamla i Södra Uppsala SK och vi förväntar väl oss en seger för de Unga detta år ;)
i vilket fall så avslutas lördagen med fest i en restaurang i Uppsala för hela laget. Kul skit!

Som alla andra..

Så var jag tvungen att testa att fråga 118800 vem jag är. Jag hade dock bara hört tjejversionen av svaret så killversionen lyder såhär;

Jag: - Vem är Martin Auer?
118800: - "Martin är en lokal gangster vars största mål i livet är att få bli antagen till en mc-klubb, göra värdetransport-rån och råna tanter på deras pension. Att ta in ett stort parti kokain från Colombia lockar också. Favoritfilmen är förstås Scarface där favoritgangstern Tony Montana är en stor förebild. Mvh 118800"

Det här tjänar de förstås grymma pengar på men jag tyckte det var rätt kul ändå!
RSS 2.0