Thriving Ivory

... är ett amerikanskt rock band på fem medlemmar, ursprungligen från Santa Barbara, Kalifornien, men huserar nu i San Francisco. Deras självbetitlade  debut album släpptes 24 Juni 2008. Albumet nådde #1 på Billboard
Heatseekers chart mestadels pga deras singel Angels on the Moon.

Det här bandets sångare, Clayton Stroope, har en väldigt speciell röst som ni kan höra på låtarna nedanför.
Lite svårt att säga vad de låter som, men bortser man från den unika rösten så kan man säga att musiken påminner om band i stil med The Fray och Keane. Men lyssna själva istället för o läsa det här!

Angels On The Moon




Alien




Boys like girls are back!

Japp ni hörde rätt! Snart kommer skiva nummer två, 8e September rättare sagt, men tills dess får fansen hålla till godo med nya singeln Love Drunk!

Elmo

Tusan så bra. Det här är ett nytt favoritband kan jag lova :)
För er som gillar The bad cash quartet kommer här ELMO eller Magnus Ekelund som han egentligen heter, 23åring från Jokkmokk :)

Första musiktipset på lääänge

Sofi Bonde.

Inte hört talas om? Lugn, inte jag heller. Men hamnade på hennes myspacesida och kan ju minst sagt säga att bruden har talang. Det är poppigt och glatt och vi kommer säkert få höra mer utav henne senare.
Tyvärr finns inte så många bra musikvideos med henne ute på nätet och cirkulerar, men ett besök på hennes myspacesida rekommenderar jag. Särskilt låten "Shade of grey".


Lyssna här --->
Sofi Bonde

Back again!

Sådär, efter att ha rest runt i USA och glassat så är det dags att starta upp sin gamla blogg ordentligt!
I väntan på att få komma in på plugg i uppsala så har man ju lite tid att blogga så att säga. Så då startas bloggen upp på nytt, med vardagliga händelser, musiktips och roliga klipp jag råkat hitta på nätet =)

Vi börjar lite lätt med en rätt cool video om hur man gör vatten till kulor.. och tvärtom!

 
RSS 2.0