Sämsta låten? Eller?

Fick höra en ny (nåja rätt så) låt av Alex, när vi diskuterade en gemensam låt vi skulle spexa till nere på festivalen. Vi kom överens om Chromeo - Needy Girl, men låten han tipsade om, ja den var så skrattretande dålig att den till slut blev, ja.. catchy?

Testa själva Här

Crazy Loop

Bara massa låttips

Bens Brother - Kiss Me Again
Lyssna Här

Chromeo - Needy Girl
Lyssna Här

Beachfield - One way ticket
Lyssna Här (klicka på rätt låt)

Gnarls Barkley - Going ON
Lyssna Här

Nu ska ja sola =) och ikväll? Kanske fest.
Nu ska jag bli brun till hultan ;P

Var är alla spontana tjejer?

Precis. Varför stöter man bara på tjejer som e så himla tillbakadragna och försiktiga? Var e nyfikenheten? Viljan att prova på saker? Varför är det jämt jag som hör av mig o frågar o tjatar om vi ska hitta på något?
Finns det någon som har lite vett och nån gång kan höra av sig o bara säga; Hej! Tänkte dra en fika/minigolf/promenad/whatever och undrar om du vill följa med?
Eller vafasen, orden Hej vill du hitta på något idag? skulle få mig och le det bredaste leendet.
You had me at hello.
nja kanske inte, men varför ska jag jämt höra av mig. Jo ingen annan gör ju det. Ska jag bara sitta och vänta på att nån skickar ett mess med, - fan de e ju så jäkla skönt väder ute idag. Hängeru med på bad/inlines/picknick/blabla

Skärpning tjejer! Ni har mobilen framför er. Om det finns någon kille ni tycker verkar trevlig/rolig ta upp mobilen och skicka ett mess.. Är det inte värt ett försök? Jag tror jag har träffat en enda spontan tjej i mitt liv, du vet vem du e :)
Men jag får väl läsa boken The Game annars, det ska ju funka säger de.

Dagens låttips

Looptroop Rockers - Building

Lyssna Här

Ett lite äldre, men ack så bra

New Found Glory - Hold My Hand

Lyssna Här

Min helg som modell

Dag 1
Efter lite virrande på Stockholms T-central lyckades man till slut komma på tunnelbanetåget mot skanstull. Självklart var det fullsmockat och höll på o missa att gå av!
Väl framme utanför hotell Clarion förstod man genast att det inte var vilket hotell som helst.
Visserligen har jag inte varit på så många hotell i mitt liv, men jag blev mäkta imponerad när jag klev in på mitt rum!
Säkert det renaste badrum jag sett (och jag jämför ju såklart med mitt eget haha) och inglasad dusch! Sån vill jag ha =P Fint inrett, svart-vitt-rött och en påslagen teve som hälsade mig välkommen med mitt namn =)
Sedan hörde vi av oss till varandra ett par stycken, fick en lista på nummer till de övriga modellerna (hör hur de låter hehe ;P) gick ut o tog varsin öl, (inte ja, ja dricker ju inte sånt, så de blev en varm choklad haha) och snackade lite skit innan vi gick hem o la oss. Och väärldens skönaste säng med.. :)

Dag 2
07.30 åkte vi i olika bilar (vi var 12 st på hotellet) till sprays kontor och träffade de övriga modellerna från sthlm. Fick lite frulle och de gick igenom vad vi skulle göra den här dagen.
Jag var nummer två och satte mig vid sminket. Blev inte så mycket, lite puder mest, tror ja haha ;P De gillade min röda lejon-tröja och tyckte det var synd jag inte fick ha på mig den (ingen märkesreklam här inte).
Sen blev jag skjutsad till Hammarby Sjöstad (inte strand som jag skrev här nedanför) där fotografens crew väntade. Efter lite posande ståendes, sittandes gåendes(!) så var vi klara efter sisådära 40 minutos.
Väl tillbaka på Sprays kontor blev det lite guitar hero och en intervju med en kille som vill ta reda på vad jag söker efter för tjej =P
Kommer ha en större text i mitten va min färdiga reklambild med orden spontan och rolig. De va la de ja kom fram till att ja var intresserad av haha ^^
Sen drog ja o två killar till, Björn och Jens, till Fridays, slappade i de sköna sofforna i det härliga vädret med varsin glassdrink! O fy helvete så sjukt gott de var ;P
Senare var det middag på kontoret, med gratis vin o lite champagne med.. lite lullig blev man och sen skulle ju Martin sjunga i rock band, spelet, men de gick ju inget bra. Framförde Sweet - Ballroom Blitz, kom på att det var nog fel låt.
Sen fortsatte det med varsin dryckesbiljett på hotell Clarion, och efter lite prat o allmänt skoj så ville alla gå o lägga sig efter den långa dagen så de blev inget shakande på golvet för mig ;P

Och söndagen var mest bara slappande på kontoret efter två små skrapsår efter att ha suttit "längst bak i vanen" när kollegan (ja faktiskt) Wolfgang skjutsade oss från hotellet.
Blev lite pizza som de bjöd oss på, inga goda (sthlmspizzor e rätt äckliga).
Och ja.. avslutar väl det hela med några små anekdoter från helgen...

Vad jag lärde mig denna helg.

1. I Stockholm går alla mot rött.
2. "Killar med sugrör på krogen sitter ner när de kissar." (citerar Björn) jaa okej, träffad.
3. Mötte Björn Gustafsson. Han såg ut som Björn Gustafsson.
4. Att ha med mig hörlurar på bussen hem. Alla snarkade

Dagens låttips:
Rilo Kiley - Breakin Up
Lyssna Här

I Stockholm

Nu har visst min blogg gått och blivit en mötesplats för kärlekslystna? Men jodå sis, jag kan säkert introducera dig för herr Marty, om han vill det ;P

Nu så sitter man på sprays kontor, har nyss blivit fotad längs Hammarby sjöstrand i underbart väder och schysta kläder. Hela kampanjen går ut på att det ser ut som om vi (modellerna hehe) ser ut som om vi är på väg till en dejt :) Roligast var nog när en av medarbetarna undrade om jag hade modellat förut. Det var ju en komplimang som hette duga ;P
Nu så väntar vi bara på att en kille ska fotas så drar vi säkert en sväng på stan sen innan middagen med efterföljande singstar väntar! Lite drinkbiljetter på vårt hotell Clarion (som för övrigt e lyxigt och nybyggt ;P) och en helkväll ute ligger nog närmast till hands, nu när man inte har några direkta åtaganden imorgon!

Hela kampanjen kommer lanseras innan sommaren i tidningar som ingår i Allers förlag, dvs, Elle, Femina och Café med flera. =P
Ne nu ska jag vara lite social igen med mina kolleger haha.
Hej hej

Torsdagstankar

Tagen på sängen. Letar efter hakan. Stirrar upp i luften. Nyper mig i arslet.
Nä, det är ingen dröm! Jag ska upp till Stockholm imorron!
Tankarna går, vad kan de leda till? Kan det leda till något?
Egentligen spelar det ingen roll, att få en sån här chans, räcker gott och väl!

För att byta ämne litegranna. Det kvinnliga könet. Ett mysterium. Vi (det manliga könet) skulle göra otroligt mycket för att få reda på hur ni funkar. Ni är faktiskt mer svårlästa än oss. Period. (nää inte period som mens utan period som punkt slut, fast på eng =P)
Ni har ju tydligen listat ut vårt sätt att kommunicera. Om vi frågar om vi ska mysa framför teven ikväll är det tydligen något heelt annat vi menar! Men ni då?

Låt oss säga att Herr Persson och Fru Persson åker längs med motorvägen.
Fru Persson säger till sin man; Lite Kaffe vore gott.
-Mm svarar Herr Persson.
Fem minuter senare öppnar Fru Persson munnen igen;
-Varför stannade du inte på macken?
-Va? skulle jag det? undrade Herr Persson frågande.
-Jaa men lille X, jag sa ju att lite Kaffe skulle sitta fint!
-Men herregud kvinna! Du får la fasen säga att vi ska svänga av!

Ett annat ex mellan män och kvinnor är en riktig klassiker,
Manlig logik
Gubben ska ut på morgonen och åka till jobbet. Bilen som stått ute under natten, startar inte.
Han mekar med bilen, kollar oljan, öppnar motorhuven och följer noggrant vad felet kan vara.
När han då tror att bilen är startduglig igen sätter han sig och vrider om nyckeln. Spjutt splutt,
Faan då! svär gubben och får ta bussen till jobbet.

Kvinnlig intuition
Frun i huset som hört gubbens svärande, och som dessutom inte kan ett skvatt om bilar och hur de funkar, kommer på sig själv att Tusan! jag måste ju handla mat inför helgen!
Utan att tänka på att bilen nyss inte startade sätter hon sig i förarsätet, vrider om nyckeln och Spjutt Splutt. Nähe tänkte kvinnan. Vad gör jag nu då. Jag kan ju inte cykla med alla kassar.
Hon går ett varv runt bilen, bankar lite på huven, sparkar lite på hjulen och sätter sig sedan i förarsätet, vrider om nyckeln och Vroom, kör iväg.

Men kvinnor har en förmåga att få killar helt upp över öronen galna.
Galna i kvinnan då förstås :)
Att tex, träffa en tjej, som inte visar något, om hon gillar killen eller inte, utan man hänger då och då, snackar lite skit. Men säger varken bu eller bä. Kanske kommenterar en bild och säger att bilden e fin. Men inte mer. Sånt är jobbigt, men mycket vanligt. Har det kommit så långt har ni har oss runt ert lillfinger. Vi gör det ni vill att vi ska göra.
Undrar bara, är det värt det? Är du värd det? Jag hoppas det =)

Modell? Jag?

Ja den här dagen har varit minst sagt, ovanlig!
Får helt enkelt ta allting från början.

I början på januari detta år, såg jag en annons från spraydate, där man kunde skicka in en bild på sig själv om man ville bli modell för en dag. Äh vatusan tänkte jag och blev lite sugen. Självklart var man tvungen att bli medlem då och efter lite styrande med det så skickade jag in en bild.
Nu imorse hörde de av sig och sa att jag var en av 20 st de valt ut från 2100 ansökningar, för att åka till sthlm nu på fredag till sönda och bli fotograferade för spray dates räkning hehe =P
Det hela går ut på att vi ska vara spray dates ansikten utåt och vi kommer vara med på banners på nätet och i olika tidningar! Kommer få två nätters hotell och resa tur/retur betald med.. fan så nice. Jag liksom!! Schyst o se hur man kommer se ut helt uppsminkad av experter =)

Och det är så skönt att det händer nånting, nu har jag jättemkt att se fram emot efter alla motgångar.. Modellgrejen nu till helgen, Snart frisk och spelklar igen, Hultsfred 11-15 juni, Usa slutet på juli, Plugg i Göteborg el Uppsala alt. Australien ett år (!) med Alex för 20 lax där tre olika prova-på jobb ingår och ett års visum.. hm.. vad ska ja välja..? ;P

Ja, ja e helt till mig och fortf lite skakis.. Men detta ska bli riktigt riktigt skoj :)

Så vad blir de då för musik? Jo här kommer ett par schysta låtar med temat Model ;)

Först, en bra låt.

1. Kraftwerk - Das Model
Lyssna Här


Sen, en låt som e ganska usel, men som de manliga besökarna gärna ser videon av iaf :)

2. Girls Aloud - Models
Lyssna Här

Norrköping

Ja då har man varit hos syster i Norrpan och festat till det lite, vi hamnade på ett studentställe som heter Trappan och det var helt okej. Men bäst var hamburgaren för 20 kr :)
Har alltid tyckt att Norrpan har så snygga tjejer, men studentstället var ingen hit tyckte ja =P
Men det skojades, stojades och plojades och vi hade riktigt roligt =)
Nu sitter man här hemma, väntar på o få sig lite käk, lyssnar på ny musik och bara softar.
Var tänkt att jag skulle dra mig ner mot Hemgårdarnas BK och heja fram deras P98er som kommer få storpublik idag kl 16.30. Men jag orkar inte och sen har jag iaf ingen att gå med.
Det är en grupp på Facebook vars syfte var att hitta ett pojklag och få 400 pers att komma och heja med tifon och vimplar o ja, som riktiga supportrar. Svinkul idé verkligen!

Nu e det bara 12 arbetsdagar kvar innan jag går på min minisemester =)
Åååh vad jag längtar! Nationaldagen e vi ju lediga o sen ere klämdag på fredagen där! Sen väntar Hultsfredsveckan och efter den ere midsommarveckan där jag kompat ut tre dagar då vi e lediga två :)

Vil leg inte gå till donken, men gillar att jag slipper äta själv den här gången :) hihi
Men här kommer dagens softa låttips!!

1. Angels & Airwaves - Lifeline
Lyssna Här

2. Jimmy Eat World - Hear You Me
Lyssna Här

3. The Perishers - Never Bloom Again (en av de sorgligaste texter jag hört, från Umeå)
Lyssna Här

4. Damien Rice - The Animals Were Gone (Kan inte annat än älska den här killen)
Lyssna Här

Äntligen helg!

Så har ännu en vecka passerat och en härlig lördag att se fram emot..
Idag var det tänkt att man kanske skulle festat lite me Carro Seger o Jossan Öqvist, men eftersom Micke drog te magaluf igår kväll så lär de bli svårt o dyka upp på hans grannars grill =P
hade vart fräckt ju, om de dykt liksom.

Men då ser antagligen dagen ut såhär;

08-00 - 16.00 - Tvättid
09.30 - 10.00 - Ica-time
11.00 - 12.00 - Gymmet + balansbräda
ca 12.30 - 13.00 kebab eller pizza =P och sen systemet
14.00 - 16.00 dammsugning, diskning, vattna blommor, plocka ur tvätten, toalettbesök mm
17.30 - sitter jag troligtvis på tåget på väg te syrran i Norrping för festande på Hugos ikväll!

Och då det vankas fest måste man ju tipsa om någon partylåt! Och när jag lyssnar på party, ja då e de oftast musik ni inte gillar, men här kommer några sköna housedängor som liras på krogen!!

1. Dj Antoine - This Time
Lyssna Här (spola fram nån minut)

2. Armand Van Helden - I want your soul
Lyssna här

3. Axwell - I found U
Lyssna här

Ha de gött nu, så ses vi i dimman!

Nyklippt

Så har man skaffat sin sommarfrilla :)
Klippte mig som vanligt hos Carro, som ja känt sen 4:an..
Det vanliga, kortklippt men har bara färgen kvar :) Och ja, det blir svart ;)

Idag har ja nästan somnat flera ggr om på jobbet.. är säkert mestadels för min dåliga sömn denna vecka, men säkert också på att jobbet jag gör e så långtråkigt haha =P Jag skärpte mig när jag titta upp o var nära o köra in i en stillastående truck som stod o laddades.. Usch, dåligt av mig. Nu får jag lägga mig 23 prick då kanske o se om det blir ngn skillnad, ist för 00!

Gymmat lite med, blev balansbrädan på world class, sen hem och kollade på hockeyn med ena ögat. Andra ögat var halvt som halvt inne på facebook och bilddagboken och kollade lite.. även lite xperteleven blev det.
Det är ett ställe där man är coach över ett (eller flera) lag och köper säljer spelare, kör taktik mot sina kompisar i ligorna osv.Skoj, men beroendeframkallande.. Körde över Micke idag, o han blev lite sur.. hehe

Ne idag känner jag för lite soft musik, det passar till mitt blue fruit-te :) Mys på er och glöm inte kommentera mina tips ;)

Softa Låtar

1. Army of Me - Better Run
(favorit låten just nu!)
Lyssna här (klicka på rätt låt)

2. Biffy Clyro - Machines
Lyssna här

Musikbloggen

Så kom jag fram till ett centralt tema för min blogg. Som med det tidigare inlägget om musik, där ni kunde läsa om musikens betydelse för mig, har jag kommit fram till att ge mina synpunkter på musik, komma med tips på musik för olika situationer i vardagen och kanske rentav hjälpa er hitta nya favoritlåtar!

Det här betyder inte att jag slutar skriva små ointressanta notiser om mitt liv i vardagen, utan det är just genom mindre eller större händelser under dagarna som musiken kommer fram till mig.
Musik handlar om känslor. Beroende på hur jag mår tar jag fram musik som hjälper eller ska vi säga förbättrar mitt välbefinnande för tillfället. Ibland kanske man är på humör för att rent ut sagt förpesta sin tillvaro ytterligare då man tycker det stärker själen just då!

Men vi börjar lite lätt. Idag är jag väldigt trött efter att ha sovit dåligt typ 4 tim (visserligen standard de här veckorna men ändå) och efter en lättare fotbollsträning i Mantorp där de inte hade fått tag på balansbrädan så jag inte fick riktigt den träningen ja vill ha och behöver.
Därför kommer då 5 bra låtar som piggar upp :)

1. Timo Räisänen - Sixteen (finns bara en timo!!)
Lyssna Här

2. Razorlight - America (Med två svenskar, Björn Ågren, gitarrist och Carl Dalemo, basist)
Lyssna Här

3. Angels & Airwaves - Sirens (inget slår Tom Delonges från Blink 182s nya grupp!)
Lyssna Här

4. Until June - Sleepless (Otroligt smittande låt från en grupp ni antagligen aldrig hört talas om ;P)
Lyssna Här

5. 5000 Volts - I'm On Fire (gammal klassiker som får en att vilja dansa)
Lyssna Här

Hoppas ni e nöjda med första musikbloggen, och jag ser gärna att ni kommenterar , vill ha feedback =)
Nu ska det sussas!

Hårdträning

Japp! Nu så började man hårdträningen inför comebacken! Siktar på att vara tillbaka i startelvan mot Kristberg om tre veckor! Ett Kristberg som slog Skänninge med 5-0 på bortaplan! Tydligen har Skänninge svårt för dem, de förlorade förra årets hemmamatch mot K med hela 8-2...

Gymmade idag med Jeppe Göddig. Tubbelirarn har vatt i Madrid och sett självaste Los Galacticos lira på Santiago Bernabeu. Fyfan. Snacka om avis.
Gymmet gick okej, första riktiga passet på ett tag, det behövdes. Blev rehabträning med balansbräda efteråt. Det var skönt. Kändes bra i foten så de ska nog inte ta så lång tid det här!

Sömntajm!

Dagen efter

Var ju i Uppsala igår och hälsade på syster och W :) Hur underbart som helst o få se den lille krabaten! Ja kul o träffa sis också såklart! Men drog hem vid 16, skulle hem o grilla lite fiint kött, gödda vid ån, grogga och umgås med folk.
Var så kissnödig så ja satt o skutta därbak för mig själv, fick ta de när ja kom hem. Skulle tvätta men då hade ngn snott tvättiden, antagligen för o låna ngn maskin o sen glömt bort att han hade den därnere, Fick skriva ett meddelande o lägga in hos  stollen. menmen, gjorde inget eg, bara så paff. Då kunde ja dra ner till ån tdigare haha. Men inte hitta de ngt fint kött åt mig. Ja tog fram de frysta korvarna, de var skoj o va grillmästare då. De ramlade av grillen hela tiden haha. Jag e inte så jättebra på att grilla tydligen. Inte på en engångsgrill iaf. Men vi hade skoj. Kallt blev det dock. Fick gå in till micke sen o peppa inför kvällen. Av folket var de bara jag och micke som drog ut på krogen. Platå blev det. Helt okej. Ja svepte två groggar som vanligt. Sen drack ja inte mer. Blev mest dans o skakeliskaka rumpa. De e roligt de. Skaka rumpa. Vet inte om jag kan det dock men skoj e det. Kanske därför så många glodde. För ja inte kunde skaka rumpa.

Dagen efter så mår jag som vanligt. Ja asså jag brukar inte gå omkring o må såhär, men jag brukar må typ såhär efter en kväll på krogen. Bakis. Kan man må bakis? För det finns ju flera sorters bakis. Vissa e bakis och kommer inte ur sängen förrän 14.. andra mår lite bättre (som jag) och skuttar (jaa faktiskt) upp ur sängen, glad över en ny dag (vaknar man till timo räisänen så gör man) Härlig sol på balkongen och en fiin dag framför en :)

Funderar på o gå ner och gymma. Ska bara vakna först :) Hörde Mantorp vann med 3-0 mot österstad. Inga imponerande siffror, men de vann iaf. de e huvudsaken, o sålänge skänninge och ö-hög förlorar så mår vi! Om två veckor ska jag vara tillbaka i anfallet..

Ne nu ska ja känna på vädret på balkongen, reflektera över gårdagen och ta någon yoggi.
Puss på er

Uppsala

Sitter nu i en underbar stad kallad Uppsala. Hade jag inte vuxit upp i Mantorp hade jag gärna vuxit upp här :)
Älskar stadsparken, botaniska trädgården, ån som flyter genom stan, folket, ja hade det inte funnits en stad som heter Göteborg hade jag garanterat bott här i höst!
Köpte ett par solglasögon idag. Inte så mäktiga som jag letade efter. Ett par svarta. Men det duger sålänge. Vill ha ett par silvriga pilot. Har tappat bort mina förra =(

Imorrn blir det nog grill. Sånt gillar jag! Kött e liksom gott. Spec på en grill. Grillat kött såklart! Och lite värme skadar inte. Det ska ju bli varmt säger väderexperterna. Det skulle jag vilja vara. Väderexpert. Jag vill iof vara ganska mkt, men visst vore de kul o säga -Äsch, nu blir det regn kl 17, min lilltå drar sig österut.
Visserligen skulle det vara jobbigt att ha en lilltå som drar sig österut så fort det blir regn. Under en fotbollsmatch liksom, du ska precis skjuta in bollen i öppet mål då din lilltå drar sig österut och en enkel bredsida blir till en tåfjutt som för evigt förknippas med dig.

Ne nu ska de blåsas upp en madrass. Den ska ja sova på. Godnatt.

Addicted

Jag har kommit underfund med att jag är beroende av musik. Ja jo vi alla är beroende av musik på ett eller annat sätt. Musik gör oss avslappnade och uppmuntrade, ja den rentav motiverar oss att göra saker vi kanske inte skulle gjort i vanliga fall? Det kanske är en viss text som får oss att
-Aha! Det e ju så rätt. Jag måste göra likadant!
Vad skulle affärerna vara utan musik? Bara ett stort öronbedövande sorl av folks pladder om mensbindor hit, strumpbyxor dit. T.ex.
Jag är kär, kär i  musiken. Musik som får en att sjunga, dansa, ja hoppa, studsa skutta flamsa spralla sassa brassa mandelmassa vafasen ni vill kalla det! Hur underbart är det inte att ta på en låt som får en på så bra humör att man nästan spricker av glädje och vill springa och krama på första bästa människa! Ja de e väl iof inte helt sant. Inte springer jag och kramar på första bästa inte. Nänä. Nån måtta får det vara! Helst inte karlar, för de e inte riktigt min grej. Gärna en tjej då i min ålder klart. En söt sådan.

Jo musiken ja. Det jobbiga e att jag har så mkt att lyssna på. Hinner sällan lyssna igenom en skiva innan det e dags för nästa. Det finns mkt värt att lyssna på just nu.. The Hives, Rilo Kiley, Beachfield, Until June, och längta längta längta till Coldplays nya skiva weehoo =D Sen har vi Viss Trance då som e standard när de e förfest/fest hos mig :)

Just nu lyssnar jag på Johnossi - Party with my pain. Skön låt! Får en att längta efter hultsfred faktiskt. Roligt med låtar som får en att längta. Det tycker jag om. Att längta. Men ibland e det jobbigt. När man längtar efter saker som man inte kan få/uppleva eller som gått förlorade. Då kan man bli ledsen och då övergår längtan till smärre depressioner och då blir musiken inte alls lika kul längre. Då kan man plötsligt hata den där låten man älskade att älska. Men det är också det som e charmen med musik. Man kan älska en låt o sen lyssna sönder den för att sedan avsky den! Musik e utbytbar. Däremot är vissa låtars koppling till personer/händelser inte det!

Nu blev jag trötter. Säger som jag själv brukar säga ibland. Godnatt

Painkillers

Var på apoteket idag och hämtade ut Voltaren T. Det stod max tre per dag, men sören sa ju att ja skulle ta fyra.. haha får se hur ja mår ikväll/natt =D får återkomma till det!

Handlade lite på ICA, snacka lite med Rasmus som jobba där, kanske skulle grilla på lördagskvällen när ja kommer hem från Uppsala. Aah längtar som bara den efter grillat kött, riktigt vattnas i munnen.. mmmm grillat...
Hehe kände mig lite som Homer i simpsons där, Doh! Kanske kan bli det i Uppsala med? :)

Annars borde jag verkligen diska.. men jag e såå lat =( Tur jag inte använder så mycket disk och mest återanvänder de koppar o glas som ja använt sen i helgen.. :)
Det här med o vattna blommor e ju en sak i sig, det har jag fått skit för från många håll hehe. Men jag börjar bli bättre! Även om jag i helgen inte vattnat på två veckor hihi. Ska tusan ta tag i de nu! Har dödat ett antal växter hittills, de e ja bra på iaf :)
Haha funderar lite på o ha hemhjälp. Alex var sugen på att skaffa det, skulle kosta 300 spänn i månaden o de kom varannan vecka eller ngt sånt. Men tror inte ja kommer skaffa de. Men en kul grej skulle det vara!


Åh de e så varmt ute, e jobbigt då jag måste dölja tattoon ett tag till.. men nästa vecka så!
Ska antagligen fylla i lite också snart, men frågan e om den hinner bli bra innan hultan då, det e viktigt för där kommer ja inte bry mig så mkt om det blir sol på den, eller jo de gör ja väl men kommer vara i en annan sinnesstämning för det mesta då.. :) men så länge ja smörjer in mig ord där så e de lugnt, man ska tydligen passa sig för att bränna sig på en tatuering.
Hultan ja, blir fjärde året i rad för mig. För gammal för sånt tjafs tänker ni. Bah! Visserligen e ja inte mkt för campinglivet, de e ganska snuskigt! Men det har blivit som en drog, och i år kommer mina favoriter, Jimmy Eat World och då kommer Martin stå där och hoppa och skrika o njuta av varje minut! :)
Det är så skönt att ha något att se fram emot! Det gör ens trista vardag till något mer värdefullare. Varje dag får en att längta mer och mer till friheten så att säga, bort från alla dagens I-landsproblem.

Då tar brorsan efter syrran sin och gör sin Veckans Bästa-lista :)

Veckans Bästa käk
- Måste framhålla Teddys baguetter mittemot Mcdonalds i stan. Jag e inte bra på att variera mig, men goda e de!

Veckans Bästa Musik
- The Hives Album som gått varm i trucken :) Spec Return The Favour och Well alright! Riktiga partystarters :)

Veckans Bästa Idé
- Att starta bloggen kanske? :)

Veckans Bästa Klädesplagg
- Äntligen kom mina snygga shorts fram igen. Jippi! Och mina ankelstrumpor haha. Synd att min högerfot e så svullen så de ser missbildat ut bara =P

Veckans roligaste
- Alla blickar man plötsligt får, från alla möjliga folk. Vad kan de bero på =P

Nej nu ska det göras mackor och sen fixa sig innan bussen går!
Hoppas inte jag åker på helgens skitgubbe nu på jobbet bara, då får jag åka runt med en lapp på tröjan där de står just helgens skitgubbe.. det fick jag göra i onsdags =(
Puss på er!

Rehabilitering

Ja så har man varit hos Sören på Feelgood då. Var väl ungefär vad jag trodde.

Ska försöka förklara hur det ser ut. Tänk dig din yttersta fotknöl. Den stöds av tre genomgående ligament eller liknande (kommer inte ihåg riktigt) en som går bakåt över knölen, en rätt ner och en som går framåt mot tårna sett.
Den främre är delvis eller helt av och kräver rehabträning i minst två veckor innan man kan vara med i matchliknande träning (eller match). Har nu fått ett träningschema som inkluderar balansbräda och stegövningar, hoppas mantorp har en sån nu bara =P. Kommer även få käka Voltaren T under ngn vecka då den e antiflammatorisk och hjälper till att dämpa svullnaden. Tydligen kommer jag snabbt tro att allt e bra då den ger en falsk känsla i början så jag får snällt vänta minst två veckor till innan jag kan löpa längre sträckor.. =/
Sen väntar uppbyggnad av foten också innan ja e 100% återställd. Jaja, så e de!

Annars så åker jag upp till Rebecka med övriga familjen på fredag, vi ska fira lille Williams ettårsdag =D
Pernilla tyckte vi skulle stanna på Pizza Hut på vägen upp. Weehoo! Panpizza jamjamjam :)

Lördag då? Ja förutom att jag råkat sätta upp mig på tvättid kl 16 så hoppas jag det blir lite grill!

Ne fy vad skönt de e ute! Synd att ja inte kan vistas så jättemkt ute iaf pga min tattoo men snart så ;)

21 arbetsdagar kvar

Ja ja har faktiskt börjat samla på de där filmerna som kommer med expressen varje tisdag nu, Planet Earth.
Känner att dom där måste ja ha, vem vet hur det kommer se ut när jag e 90?
-Jaa du lille Arvid, när gammelfar var ung hade vi något som hette vinter förstår du. Då kom det stoora vita snöflingor och alla barnen byggde snöslott och kastade snöbollar och åt gul snö.

Men shit, tänk om vi inte har ngn snö då? Usch de är alldeles för sent för mig att sätta mig in i det nu, hade säkert kunnat skriva ngn meterspalt till, men det får vi spara till en annan gång :)

Fick lite löneförhöjning idag då, helt okej, en höjning på en 7hundring typ..

Imorrn då, ska jag äntligen kolla upp min fot hos sören på feelgood. Nu får vi se om det är en ledbandskada jag ådragit mig, skulle eg inte förvåna mig, isf just ett schysst slut på karriären i Mantorps FF. Här har man ju tänkt sluta till hösten o börja plugga antingen i Göteborg eller Uppsala (dit Rebecka helst vill att ja hamnar såklart!)

Och till sist Rebecka, en Axe Clicker, tänk dig Ben Affleck, reklam, flörtande kvinnor.. fortfarande inte en susning?
Det är en manick man klickar på när en tjej (eller kille om man gillar sånt) tittar flörtande på en, och när dagen eller vad man nu gör, e slut så tittar man hur många klick man har.. i reklamen har affleck typ 40 klick o när han ska upp till sitt rum på hotellet har hisskillen (som e mkt fulare) typ ettusen hehe..

Dagens länk: För fingerfärdiga, perfekt minispel (inte på jobbet för det krävs ljud)
http://www.miniclip.com/games/up-beat/en/

Morgontrött

Ja så var det en ny härlig dag, vaknade raskt till Timo Räisänens - Sixteen och var på hur bra humör som helst! Sen insåg jag snabbt att det är vardag och humöret sjönk litegrann och sjönk ytterligare när ja såg ännu en dag på BT framför sig. Det enda jag ser fram emot e min lönehöjning jag får reda på idag och rasterna då vi spelar traditionell skitgubbe :)
Har konstiga tider, börjar 13.00 och slutar 22.30 denna vecka.. fredagen e jag ledig.
Men det är nästa vecka som e ännu sjukare.. då börjar vi 06.30 och slutar 13.12 månda till torsda, så långt allt väl, tills fredagen kommer.. då kör vi monsterpasset 06.30 - 19.00 och det är inte kul nånstans ska ni veta!
Efter första rasten den dagen (8.30) kommer tröttheten.. den brukar hålla i sig lagom till nästa rast (11.30) och sen är det en lång transportsträcka till sista rasten (15.30) sen åker man bara omkring i sin "lilla" truck och är allmänt död och ojar sig över hur jobbigt man har det. Vi slutar 19, och då är det skjuts ner till station som gäller. Där går tåget 19.08. Så man är inte glad när man missar det tåget.

Vad exakt gör vi då undrar ni?
Ja, jag jobbar på parts, eller det mer fackliga namnet TMHE (Toyota Material Handling Europe).
Det är ett reservdelslager med ankomst (där godset från leverantörerna kommer in), höglager (där vi ställer in pall uppemot tio m högt) och packhall (där de skickar iväg försändelserna till våra kunder),
Jag hämtar ordrar från ett orderställ (där de som skriver ut ordrarna lägger dem såklart), på en av ordrarna kanske det står 10 hjul och sen platsen det finns på, jag åker och hämtar dem, lägger dem i pallen på trucken och ställer ifrån mig pallen på en bana där folk från packhallen kommer och hämtar, sen tar jag nästa order osv.
Låter det kul?
Njaae, hade det inte varit för att man kan spela cdskivor i trucken hade jag nog krypt in i mitt skal o ältat alla problem som jag haft, stora problem blir megastort men även små problem får större innebörd, tacka musiken för de, där går också tiden lite fortare.
Tänk själva, ni får på en låt som ni inte kan låta bli att sjunga med på, visst, ni förpestar de andra medarbetarna med er ljuvliga stämma men vad gör de? Om det får er att trivas kan ju ingen ta det ifrån er!

Vi lever i en annan värld där inne, industrisnacket är heller inte särskilt vackert måste jag säga.
Det är brutalt, sjukt, ibland även vidrigt kvinnoförnedrande men ändå dras man med i skiten.
Helt plötsligt förvånar man alla under ett parti skitgubbe (då antagligen någon sätter dit en) med ett bryskt uttalande om bordskamratens likheter med ens eget arsle osv. Det är ändå standard, inte ens elakt enl vissa.
Usch, också en del som jag vill bort ifrån.
Inte finns det några vackra kvinns heller, det är tanter i 45+ som e som karlar de, för de använder fula ord de med ska ni veta! På kontoret finns det ju, så inte så konstigt man går upp dit en tie min 1-2 dar i veckan o snackar lite strunt. Man är helt isolerad från omvärlden och jag längtar verkligen efter ett jobb där man träffar olika personer hela tiden! Har nu vart där i två år och en månad och nu börjar de bli lite pissigt.

Nä nu ska jag göra mig iordning, ta 202an ner på stan, fixa en baguette från Teddys (kycklingröra igår, så idag blir det kebabröra), gå ner till station, ta 12.10 tåget, gå från mjölby station till BT o stämpla in runt 12.50.

Avslutningsvis, har ni sett det där sanningens ögonblick på femman på söndagar?
Alltså vem ställer upp på sånt där? Kolla länken nedan, man kan se flickvännens hjärta krossas då pojkvännen i "heta stolen" erkänner att han var otrogen.. Notera också att han påstod att hans strategi var att svara ja på alla frågor.. yeah right!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article2400885.ab

Som alla andra

Jahopp, då hamnade jag här till slut, jag kunde inte motstå påfrestningarna från min familj och det innebär ju förstås att ja kommer o börja följa era bloggar lite mer (ja lovar) :)
Kommer skriva litegrann om vardagen på mitt underbara härliga jobb på BT (ironi) men även om min kära sport, fotboll och andra roliga o tråkiga saker ur mitt liv.
Dock vill jag gärna få en humoristisk klang på den här bloggen, så vi får väl se hur jag lyckas med det :)

Just nu är jag inne i en jobbig period, där min fot som jag stukade för ett antal veckor sedan (den 29 mars rättare sagt) fortf e lite svullen och jag anar att det kan vara ngt med ledbandet eller liknande.. kommer kolla den på onsdag så håll tummarna för mig!!

Var på fest i Mantorp av alla ställen i helgen! Festade med mina yngre lagkamrater. De e rätt roliga måste ja säga. Som Linus sa: Vi ser dig inte som 24 Martin, Vi ser dig som 21 :)
De är väl så jag känner mig med kanske, en tidig åldersnoja?
Men det var skoj. Vi skulle grilla, jag hade med mig två korvar, kände inte för de när jag såg de andras stora smaskiga köttslamsor som de riktgt vattnades i mun på mig!!
Så jag tog en grogg till och släckte hungern med den ist :)

Annars har helgen varit lugn, har bl.a fixat en sån där axe clicker men vettusan vad ja ska ha den till!
Ere någon som gärna vill ha den så hör av er!
Den har också spenderats en i stort sett hel dag framför teven och det nya spelet GTA IV som jag låter barnet i mig komma till liv, och som han gör det!
Jaja det e rått och det är overkligt på sättet man kör över folk på gatan (med flit eller inte) eller kör ifrån polisen till nästa kvarter och då tappar de bort en (om man har tur).
Men man måste ha lite humor ändå, jag har sällan garvat så mkt åt ett spel som detta!
Låt mig ge ett ex; (nej detta fungerar ej i verkligheten!)

Jag var ute och bowlade med min kompis i spelet, Roman, bowlade några serier och jag vann i bland o ibland min kompis. Till slut tröttnade jag på bowlingen och slog ner honom på bowlingbanan..
Tänkte att han kan ju inte bli skadad eftersom han har en huvudroll i spelet. Men det blev han.
På teven kunde ja nu läsa; You have injured your friend.
Jaha tänkte ja, men han reser väl på sig snart så kan ja skjutsa hem honom. Icke.
Jag går ut genom entrédörren och då ringer min mobil. Jag svarar.
Hej kompis! Det här e Roman. Jag har nyss blivit utskriven från sjukhuset. Kan du komma o hämta upp mig?
Det här var ju lite skoj eftersom han eg borde ligga kvar därinne på bowlingen :)
Men men, Jag accepterade och efter några minuter stod jag på parkeringen utanför ett sjukhus och väntade på honom. När han kom ut så tänkte jag, äh vad tusan. Jag kör över han med bilen!
Ja, så var han injured igen då.. Typiskt. Efter att jag åkt därifrån och spritt skräck i div trottoarfolk som stod bredvid "olyckan" och en jobbig sjuksköterska som sprang fram emot mig och började härja o slåss (ja ja var tvungen o slå ner henne med, annars hade ju ja dött) så ringer mobilen.. Vem? Jo det var Roman igen, Nu är han på ett annat sjukhus i stan haha.. Fy vad jag garvade åt de där..

Ja ja vet, de låter hemskt, men eftersom jag vet hur det e på riktigt, man kommer inte tillbaka efter döden blabla (behövs inga moralpredikningar här inte) men grejen e att man får göra precis vad man vill i det spelet. No limits. Dör jag kommer jag tillbaka.. Jag kan knycka en motorcykel o köra i full kareta, krocka med en bil eller en person på ngt övergångsställe, flyga ett antal hundra meter i luften och landa på en annan människa, ja tycker man inte det e kul när man väl sitter där o lirar, då vet ja inte vad humor är :)

Oj nu blev klockan mkt, satt nämligen en halvtimme med o klura ut vad mitt bloggnamn skulle vara.. tror farsan säkert tycker det e fyndigt :)

RSS 2.0