Förlust och muskelbristning

Min twitter, när jag inte orkar skriva så mycket i bloggen :) http://twitter.com/#!/Auer84

Jaa det var ju inte så roligt, det högg till en sisådär tio minuter in i andra halvlek, vi hade redan en man utvisad dessutom så nu hade vi bara 8 man. Olyckligt! Jag försökte spela vidare men det gick bara inte.. Fansen grät när jag gick av men vad ska jag göra? Det är bara att bita ihop, träna lite styrka så är jag snart tillbaka, promise!
Det tråkiga är ju att de var rätt kassa, så egentligen skulle vi ha vunnit, sen saknade vi ju ett par eftersom det var påsk... men men!

Nu ska jag snart skriva klart mitt PM till imorrn, ska bara vila lite. Har benet i högläge på ett par flyttlådor för tillfället.
Käkade glass med familjen Auer-Karlsson efter matchen utanför Ica Väst, det var mysigt!
Nej nu blir det att vila lite till skön musik innan jag tar tag i plugget! Hörs!

För mor och far som inte har facebook...

... och ni andra som missat det, här kommer min otroligt stabila insats i Bibliotekstjuven hahahaha :)
(gillar också den nuvarande reklamen under stillbilden, "ser du din storhet?" haha passande :P)

Nu börjar påsken infinna sig

Men påskkänsla? Nae inte direkt! Idag ska jag städa ordentligt och betala räkningar. Ska även ta och boka bord på Koh Panghan imorrn om de har öppet ;) Nej jag skulle egentligen bara skriva för att jag såg på senaste avsnittet av family guy precis och det var en scen där som var så oerhört rolig och som jag tycker stämmer in på oss män till större delen :)

And I rise again

Nu tar jag tag i bloggandet igen! Är rätt skönt att få skriva av sig lite, och allt ryms ju inte i en statusuppdatering på facebook!
Solen har hittat till Uppsala och det märks att det påverkar staden, det är smockat på stan och uteserveringarna. Även vid ån finns det knappt sittplatser på dess trappor! Man märker också att folket är lite gladare än vanligt, om det beror på att killarna är lyckligare för att det motsatta könet har mindre kläder på sig förtäljer inte historien.

Det börjar närma sig inför flytt. Flytten till Flogsta. Egen studentlägenhet. Det ska verkligen bli hur skönt som helst! Inte för att jag vantrivs men att få sköta sin egen lya kommer bli awesome! Sen kommer det naturligtvis hända mer saker där, inte för att det kanske finns så mkt saker i Flogsta att göra men det är fler människor/studenter och lite mer, ja, liv! Sen är det inte helt fy skam att bussarna går till utanför dörren nästan på sena nätterna, till skillnad från en 15-20 minuter promenix nu.
Jag har bokat en lastbil från rent-a-wreck(tänk om det verkligen var ett vrak man hyrde!) och Robert har sagt att han kan hjälpa till! Riktigt snällt och det lär inte ta så lång tid, dock kan jag vara en smuuula bakis, det är ju trots allt dagen efter valborg, i Uppsala. Hm.

Plugget går framåt, klarade första tentan på spanskakursen, en tenta kvar där nu, den 28 maj! Klarar jag den(vilket inte borde vara några problem) så är jag behörig för Språkvetarprogrammet i höst :)
Jag har dessutom börjat kursen tidiga språk där vi lär oss historien bakom de tidiga språken såsom fornegyptiska, feniciska, västsemitiska, kinesiska, hebreiska, arabiska, grekiska och de italiska språken mm. Det är väldigt intressant och vi övar på att skriva PM efter varje föreläsning som ska vara inlämnat till nästa föreläsning. Ett bra sätt att lära sig både kursens innehåll och att skriva PM. Vi lär oss alltså inte säga "hej jag heter martin" på alla dessa språk utan det handlar om meningsuppbyggnad, satser, subjekt och predikat och så vidare. Grammatikens uppbyggnad kan man säga! Och språkets historia, vilket är det intressanta för mig :)

Påsken närmar sig och jag funderade först om jag skulle åka hem, men eftersom jag dels nyligen var hemma i två veckor och dels snart ska flytta så tänkte jag stanna kvar och packa det mesta då kvalborg och valborg inte lär bli så mycket packande. Packade lär ju en del bli förstås men jag måste hålla mig någorlunda lugn på valborg iaf :) Champagnegaloppen på Östgöta nation får jag inte missa! Och nej, jag tror inte vi ska galoppera med champagnen, då blir det dyrt och onödigt att köpa all champagne :) Det är mest bara mingel!

Vi vann vår sista träningsmatch igår efter tre raka förluster, ett  snyggt mål på nick fick jag göra efter ett inlägg av Theo som även han fick göra mål efter inlägg av mig. Två Mantorpsmål och underläge 0-2 blev 2-2 innan Theo blev fälld i straffområdet och vi straffade motståndarlaget Lagga(Lagga? Vad är det för namn?).

Senast jag var på provfilmning var jag väldigt nära att få rollen, jag blev kallad på en sk callback, där de hör av sig och ser om jag kan nämnda datum och att jag är en favorit för rollen. Dock lär de ha en 3-4 favoriter så denna gång blev det inte jag. Men jag ska på en provfilmning nu på onsdag för en ny teliareklam där de ville ha folk som inte synts i en reklamfilm förut, jag har synts men bara i bakgrunden vilket var okej för dem. Jag håller tummarna, en månadslön står på spel :)

Jag har skaffat twitter förresten(precis nu) och tänkte att jag ska skriva kortare saker som händer om jag inte orkar uppdatera bloggen. Ni hittar mig här http://twitter.com/Auer84

Nu blir det lite juice och läsa lite i boken om Ron Jeremy; Hårdaste mannen i Showbiz(En riktigt rolig bok som jag skrattar högt åt men även ibland blir lite äcklad av hur det går till bakom scenerna i sexbranschen!) innan jag tar tag i mitt PM om de kinesiska tonernas historia och funktion!

RSS 2.0