Här är reklamfilmen för Preem

Jag syns knappt men jag är längst till vänster som bandmedlem.. lite mkt smink för att knappt synas.. men men.. kul var det ju iaf :D

http://www.atmosfar.se/dircut.aspx?dre=btnItemText31

Sjukskriven och uppsagd..

Vaknade kl 04.30 av att Tommy, inneboende nr 2, stack till jobbet, innan dess hade jag vaknat till och från pga lite smärta i ljumsken.. så gick inte att somna om sedan =/

Ja det har varit ett minst sagt omtumlande dygn för mig.
Igår morse var det dags att operera bort mitt ljumskbråck och det gick väldigt smidigt.
De sövde ner mig och man kan sammanfatta det med att säga "I never knew what hit me", sen var det över :)

Kort därefter ringer min bemanningschef och säger att det finns alldeles för lite att göra på jobbet jag befinner mig på, kändes lite jobbigt att få det samtalet precis nu.. Ska träffa honom på fredag för att snacka lite..
kommer bli ett rätt kort samtal dock för jag är äldigt glad över att ha fått sommarjobb på mitt gamla jobb på BT :)
ännu gladare över att jag inte sa nej när de ringde i måndags.. funderade faktiskt på det men bad att ringa upp.
Så idag ringer jag och tackar ja till jobbet, med andra ord blir jag östgöte över sommaren igen :)
Kommer stå kvar häruppe dock och betala hyra, alex har inga cash då han inte får csn över sommaren och ska åka iväg o jobba i norge bl.a. Lite tur ändå att vi har ytterligare en inneboende nu som får stå för alex del när han inte kan.. får bli så att jag betalar hyran för juni, och han för juli. Kommer kanske bo här en vecka max innan BTjobbet börjar v.24! Sen hoppas man på flytt i augusti redan till Uppsala :)

Glad ändå blev jag för jag fick ett samtal till efter att bemanningschefen ringt..
Det var från Acne Film. De gör en reklamfilm åt SAAB som jag var på casting för i måndags.
De ringde och sa att de tyckte jag passade in överallt i deras film och undrade om jag kunde tänka mig andra roller än statistrollen:) Javisst! sa ja, omtumlad. "-Blir du statist får du 999 i hand, en lite större roll 3000 och den största ligger på 8000. Låter det bra?" Jaadå jag är intresserad av alla svarade jag! Han skulle återkomma..
Fan så skönt. Man måste väl ändå säga att man har lite tur i oturen?:)

Såå så här ser min närmaste tid ut nu när jag är sjukskriven i 3 veckor;

Fredag 21/5 åker jag hem till Mantorp tillsammans med Jocke, han skulle hem då också. Kan vara skönt med bil också då jag heller inte får bära saker över 2 kg på ett tag..
Hemma i Mantorp/Linköping till den 28 då jag åker och hälsar på Fredrik i Gislaved, preliminärt hem igen på söndagen. Beror lite på när Acne Film hör av sig igen.
För första veckan i juni ska de spela in reklamfilmen så då åker jag upp och får se hur länge jag stannar.
Den 14 juni börjar jag jobba på BT fram till v.33 tror jag.

Under tiden söker jag lägenhet i Uppsala varje dag på blocket, kollar även lite andra sidor på nätet. 3or minst då jag och my brother from another mother, Theo ska flytta ihop. Blir hur kul som helst!
Skönt också med ny lägenhet och en ordentlig stad att bo i :)

Gitarrspelandet går framåt, men den får jag lämna häruppe, så tyvärr kära vänner hemma i ö-götland, inget "skönsjungande" från min sida på grillfesterna :) Eller ja, ge mig nåt att dricka och någon annan lirar så kan jag nog sjunga haha:)

Vad finns det mer att säga.. Har spelat två seriematcher för Södra Uppsala SK med blandade resultat, ingen vinst men dock en man of the match utmärkelse.. nu blir det vila fram till hösten! Skönt att komma igång med fotbollen häruppe.. Ska försöka gymma hemma i linkan, köper ett månadskort på world class eller ngt :) Träna lite med mantorp i höst innan jag flyttar tillbaka kanske..

Nej nu blir det lite tvspelande innan solen och vörmen komemr fram då det blir dags för promenad, ju mer promenader desto bättre sa läkaren. Så räknar med många promenixer hemma sen :)

Ha de bäst nu så ses vi i dimman :)

Updates..

Var så nära och få ett drömreklamjobb förra veckan.. Reklamen hade gått ut på att resa runt i en minubuss i Sverige i fem dagar med ett inspelningsteam som fotar och filmar personen i olika miljöer! Hade fått en hel del pengar för det men tyvärr så hörde jag inget sen. Riktigt synd!

Häromdagen ringde de från paradise hotel och undrade om jag ville vara med i höstens upplaga. Jag tackade nej till slut, även om jag sa ja till en intervju.

För övrigt är man genomförkyld, är halvt utslagen och ska ändå jobba. Lite trist, men behöver jobba så mkt som möjligt innan operationen den 19, då blir jag sjuskriven 1-2 veckor..

Hade seriepremiär i söndags, förlorade med 1-3, men blev man of the match.. alltid nåt =)

I fredags var jag i Uppsala och firade Valborg, riktigt roligt! Kom iof inte in förrän kl 16 och missade ankracet och champagnegaloppen med mera.. men nästa år, då är jag Uppsalabo så då jäklar.. ;)

Nu blir det att laga lite mat, lite hamburgare och klyftpotatis i guess.. :P

Pussokram på er
RSS 2.0