Musikvideoinspelning :)

Vi börjar med tisdagen, då var det några scener ur actionkomedin Inkognito som spelades in på krogen Le Bon Palais i Stockholm. Det tog i stort sett hela dagen med en del väntetid(som vanligt) men var väldigt simpelt. Vara som man är på krogen, dvs att man dansar och minglar och sitter vid baren. En kul grej. Fast roligast var nog att Alex fick sitt första statistjobb, som bartender. Såg hur kul han hade det, han trivdes verkligen där bakom :)

Igår var jag med i en musikvideo, och det var hur coolt som helst! Ersättningen sög ju men det var en kul upplevelse. Videon var för låten Psycho med gruppen Rebound, dvs gamla Idol-Eddie och Rabih.
Efter alla statister, vi var väl en 14-15 st, blivit fixade(mig tog dom på lite brunpuder och tom klippte mig i nacken haha) så fick vi gå in i ett rum där Eddie och Rabih pratade lite med oss innan allt släcktes ner, ingen fatta nada och Eddie/Rabih hördes inte längre. En röst från en walkie talkie pratade med oss, men ingen hörde direkt vad han sa.
Så vi började fumla i mörkret, kände efter var vi var ngnstans haha. Men det hela gick ut på att regissören ville kolla om någon fick panik i mörkret fick vi reda på.
Sen fick vi då veta att vi skulle spela instängda och rädda, några av oss fick uppdrag(mitt var att skrika högt så fort jag kom nära någon) och det var ruskigt roligt att spela rädd och skrika i de infraröda kamerorna haha :D
Ska bli skitkul att få se resultatet sen :)

Eddie o Rabih var hur sköna som helst, gillar såna kändisar som är som vilken människa som helst, kändes som att man umgåtts med dem länge, aldrig stelt :)
Imorrn ska jag på en audition för Stadium-reklam!
Annars är det bara plugg som gäller resten av veckan, fredag är det tenta!
See you later



Vimmelbild :P

Personalfest

I fredags var det dags för personalfest på ÖG. Alla klubbverkare(de som är med och sköter baren och fikat mm) och de arbetare(däribland jag) som arbetat minst 3 gånger fick vara med på denna maskerad där vi bokade övervåningen på ÖG.
Jag klädde ut mig till Jason, som ni ser bild på härnere!
Det var god mat och dryck, sång och efteråt gick vi ner till klubben där det var dans resten av kvällen.
Kan beskriva lite hur sångerna går till på middagar, gasquer, baler mm.

Alla har varsin sångbok(jag glömmer alltid min) där det står säkert hundra olika sånger i nya texter, allt ifrån två raders skålar till längre verser. Man skålar alltid mot sin bordsdam först(höger), sedan vänster och sedan mot personen rakt framför, sedan man druckit så gör man samma sak om igen, fast då rakt fram, vänster och sedan sin bordsdam :) I sin sångbok skriver dessutom de andra vid middagsbordet något roligt som man sedan kan läsa dagen efter(fan får inte glömma min nästa gång :P)
Gamle Klang avslutar alltid de här middagarna och då får man se till att ha druckit upp allt för sedan får man inte vara kvar utan det är dags att gå vidare, därför kör många med taktik-sup där man ser till att få ner det som man ser att grannen kanske ine hunnit med ;P haha.
Man ställer sig alltid på stolen och dricker upp det sista man har i glaset i en sista skål :)

Det var lite om middagar, skriver lite mer sen efter nästa, mer ingående :)



Uppdrag 2

Idag låtsades jag ha tappat rösten. Jag fick bara kommunicera med hjälp av papper och penna.

Vad hände?
- Till en början var det lätt, hade förberett mig till föreläsningen med en mening på mitt block där det stod att jag tappat rösten. Var bara att humma lite, skratta lite lätt och köra på det. Sedan skulle vi snacka inom gruppen för grupparbetet.. Det gick mindre bra, vi bestämde att vi skulle ses på måndag för att jag tappat rösten :P

Hur kändes det?
- Det var jobbigare än jag trodde, även om jag bara gjorde det för två timmar(ingen idé här hemma).
Fick en lättare spänningshuvudvärk så man kan ju undra om jag borde prata konstant för att slippa huvudvärk haha ;P

Hur svårt var det?

Lätt som en plätt
X (var inte svårt men inte lätt som en plätt heller)
Svårt

Omöjligt

Glöm inte!

Att kolla in fulbloggen. Två videos från besökt i linköping liggr uppe där :)
http://uppsalasfulaste.bloggo.nu/Fulbloggen-stack-till-Linkoping/

Dags för uppdrag!!

För ett tag sen, säkert mer än ett år, så köpte jag en bok med olika uppdrag man kan göra om man har tråkigt en dag. Nu har jag precis gjort test nummer ett!

1. När du sitter på toaletten, drick ett glas vatten samtidigt som du pissar.

Vad hände? - Inte mycket, förutom att vattnet smakade piss(eller äckligt iaf)!

Hur kändes det? - Väldigt konstigt..

Hur svårt var uppdraget?
Lätt som en plätt X
Svårt
Omöjligt
RSS 2.0