Året 2011

Nu när 2012 börjat tänkte jag lista det bästa från 2011 enligt mig :)

Årets album

Utan tvekan svenska Sound of Arrows med skivan Voyage. Det här är ren perfektion, ett svenskt Pet Shop Boys!
My Shadow påminner väldigt mycket om dem.


Conquest är min absoluta favoritlåt från skivan!




Årets svenska låt

Sent den 20e december släpptes låten "Äckligt" av Ansiktet. Normalt sett är inte det här alls något jag lyssnar på men den är väldigt catchy,
har snabbt spridits på internet och spelas minst en gång på mångas förfester, inte minst mina!



Årets utländska låt

Nu blev det lite svårare! Det kom väldigt många bra låtar förra året. M83 - Midnight City nämnde jag tidigare i höstas, Studio Killers - Ode To The Bouncer, The Naked and Famous - Punching In A Dream och även deras låt Young Blood och hur många gånger har man inte lirat FIFA 12 på Xbox 360 och hört CSS - Hit Me Like A Rock?
Men den låt jag väljer om jag nu måste välja får bli danska Donkeyboy med deras första singel från deras kommande skiva. Donkeyboy - City Boy!



Årets sommarplåga

Mange Makers - Fest hos mange. Jag tänker inte säga mer än att den höll mig vaken på Peace And Love i Borlänge och att ni som lyssnar på den (och övriga mangelåtar) är små små små små fjortisar. Allihop!

Årets comeback

Vad ska man säga? Thierry Henry gjorde comeback i Arsenaltröjan då Gervinho och Chamakh stack till Afrikanska mästerskapen. Han avgjorde dessutom FA-cupmötet mot Leeds med matchens enda mål. Kung säger jag bara

Årets bästa film

Nu blev det lite svårare, det har varit en hel del bra filmer men har någon verkligen stått ut? Av andra att döma borde jag kanske vänta med att säga något här innan jag sett filmen Warrior som många hyllar till skyarna. Tror även att Melancholia ska vara en toppfilm. Men iaf, av de jag har sett så gillar jag Limitless, Source Code och X:Men - First Class.

Årets bästa tvserie

True Blood är alltid True Blood. Men nu kom Game of Thrones. Och Once Upon A Time. Och Walking Dead! Sen kan jag dessutom rekommendera komediserien Suburgatory.

Årets roligaste händelse

När jag fick jobb på Moejoes i Uppsala :)

Årets bästa youtubeklipp

Oj det finns så många!

Bruce Lee-katten




Klippet som är så hemskt så hemskt men ändå så fint, beagleshundarna som för första gången får se sol och gräs. Omöjligt för mig att se utan att gråta.




Den "trasiga" geten!



Thriller-katten!




Barking cat





Mellanösterns you got talent?




Bästa Family Guy-klippet!



Superior Smörgåscake



Baby trashes bar in Las Palmas


RSS 2.0