Nu händer det lite saker iaf

Jag var hemma i Östergötland i helgen, firade mor som fyllde och fikade med Anna och Robert på Cioccolatta(lär mig aldrig namnet) och tog min och robbans special, espresso banana shake! Mums :D Jag och syrran var även på bio och såg Apornas planet, helt okej men det slår inte de första fem(remaken från 2001 med Mark Wahlberg räknar vi inte in då den är fantastiskt dålig).
Sedan var jag i Norrköping på fest, vi hamnade på Puls(sista gången nu va Hanna?;P) som är precis som Otten när man var 18.. kändes som att tiden stått stilla där trots namnbytet!
I måndags var jag och Alex på en tryout för att vara med i programmet Minuten där vi inför andra fick testa att stapla pyramider, få penne-pasta på en spagetti i munnen och stapla muttrar.
Jag  var snabbast av alla på pyramidspelet men det handlade inte om att vara bäst utan vad de ville ha för individer som skulle vara med. Representera hela sverige sa de, och då var nog jag för vanlig i guess :P

Igår ringde det en tjej från Meter Television som ställde en massa frågor till mig utan svarsalternativ. Detta var ett test som de tävlande gör för att få vara med i den svenska varianten av the weakest link som ska sändas i höst. Jag hade sökt för att få vara med i en testomgång, alltså de vill testa och se så allt fungerar. Testet gick bra och de ville låta mig komma och vara med i piloten. Jag kommer alltså INTE vara med i programmet tyvärr men jag ska vara med i piloten. Däremot så vet de inte om nånting händer med någon av de tävlande så har de oss som reserv plus att det är en meriterande att få vara med då man hamnar i deras statistbas plus att det verkar sjukt roligt. Kolla själva här.

Igår tränade jag med UIF (Upsala IF) tror jag de heter. Tomas och Kaas från gamla laget tyckte jag skulle komma och träna med dem, dels verkar de vara ett skönt gäng och dels är det två minuter ifrån där jag bor.. jorå, det låter lovande :) De springer hem 7an nu men de är b-lag till A-laget som just nu lirar i trean. Nästan alla i A-laget är födda 91-92 så ja, vi får väl se om man kan avancera ;)
Den 1e oktober ska jag på Bond/gangster/agent-fest då det är en vän till Robert och Anna som firar tretti. Och jag har inhandlat en vit, kritstrecksrandig gangsterkostym med svart gangsterhatt och vitt band! Kommer bli grymt men den är liiite lång i benen. Mor eller syster kanske kan hjälpa mig sy upp dem hehe? Bilder det får väntas till efter den 1e!

Nej nu ska jag skriva klart mitt CV och så kan ni lyssna på denna låt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0